Podczas dwóch sesji warsztatowych poznasz tajemnice mistrzów sztuki kucharskiej.
Opanujesz trudną technikę przyrządzania miękkich i soczystych potraw z mięsa pieczonego.
Dowiesz się, jak łatwo i szybko można upiec pierniczki i kruche ciasteczka oraz inne pyszne, słodkie smakołyki.
Zajęcia prowadzić będą wykwalifikowane kucharki z długoletnim doświadczeniem zawodowym, specjalizujące się w żywieniu zbiorowym.
Zapewniamy miłą atmosferę i ciekawie spędzony czas.
Po zajęciach zapraszamy uczestników do degustacji przygotowanych własnoręcznie potraw.
08.12.2012 – „Pieczyste na świątecznym stole, czyli o schabie inaczej”
15.12.2012 – „Słodkie co-nieco, czyli o sztuce domowych wypieków”
Zadeklaruj chęć udziału w warsztatach.
Czekamy na zgłoszenia do 7 grudnia 2012.
Zgłoszenia osobiste przyjmujemy w
sekretariacie Szkoły
Zajęcia są całkowicie bezpłatne!
Produkty spożywcze,
sprzęt kucharski zapewnia organizator.
Szkoła Podstawowa nr 21
im. kpt. ż. w. K. O. Borchardta w Gdańsku
ul. Na Stoku 43 tel/fax 302-08-51